Ekstern finansiering

Finansiering er en vigtig del af livet som iværksætter. Egenkapital og fremmedkapital er nogle af de muligheder, du har for at skaffe kapital til etablering, drift og udvikling af din virksomhed.

Hos vækstfonden er det muligt at opnå sparring og potentielt set lån eller kaution omkring jeres finansieringbehov. Vi tilråder, at henvende sig til sit lokale væksthus før man henvender sig i banken. Her vil du kunne opnå en objektiv vurdering af dit projekt, og samtidigt få det nødvendige overblik over dine muligheder.

Find dit lokale væksthus/erhvervshus ved blot at bruge google. Deres opgave er at guide dig og rådgive omkring din virksomhed, og dette gøres helt gratis.

I samarbejde med danske banker og finansieringsinstitutter yder vækstfonden lån og kautioner til danske virksomheder i alle brancher og på alle stadier af deres udvikling. Der er låntyper specielt henvendt nystartede virksomheder i den tidlige fase af deres udvikling, og andre egnet de mere modne virksomheder med planer om investering i ny vækst. Læs mere omkring jeres muligheder direkte på https://vf.dk/