42 Organic er et konsulenthus placeret i hjertet af Viborg, med en mangårig erfaring i at rådgive og konsultere små og mellemstore virksomheder i deres strategi og målsætning.

Hands on Support er et udtryk for, at vi ikke bare står på sidelinjen og rådgiver omkring hvordan du “bør” drive din forretning, men fungerer som en forretningspartner, som udfærdiger projekter og handlingsplaner på dine vegne. Eksempler på dette er udfærdigelse af forretningsplan, booking og deltagelse i kundemøder og aktivt brug af vores netværk til fordel for din virksomhed.

Vi har interne kompetencer til at udvikle din webløsning (hjemmeside/webshop), herunder også tekst- og grafisk forarbejdelse. Vi er stærke til at definere jeres marketingsplan og online strategi, og samarbejder med to forskellige og troværdige bureauer omkring udførslen.

Herudover yder vi juridisk og informationsikkerhedssupport, opstartshjælp, og rådgivning omkring bæredygtig profilering og hvordan man kan indarbejde FNs 17 verdensmål i jeres virksomhed.

Vores prissætning gøres ikke op i timer og er projektbaseret. Er du nyopstartet? Har din virksomhed udfordringer med vækste eller øge sin omsætning? Svarer jeres indtjening ikke overens med de ressourcer der bruges? Lad os tage en uforpligtende snak, og se om vi kan være med til at hjælpe jer videre.

Er du interesseret i et kursusforløb hos os? Vi tilbyder kursusforløb tilpasset jeres eksakte behov, og sammensætter modulerne på tværs af vores kompetenceområder. Læs mere her.