Vi udvikler din hjemmeside, som imødekommer det behov du ønsker dækket. Ingen projekter er for små, hvor vi tidligere har leveret sider til en pris af 2500 kr., hånd i hånd med komplekse løsninger i en helt anden prisskala. Fælles for alle vores kunder er en fuld tilfredshed, som du vil kunne læse udfra vores kundeanmeldelser.

Vi benytter primært WordPress til at opbygge din hjemmeside eller webshop, og vores udviklingsteam er desuden gearet til at arbejde i andre CMS’, som Joomla og Magneto. 

Vi foretrækker at bruge wordpress:

Vi har gode erfaringer med WordPress, som bruges i langt de fleste af vores projekter. For de fleste af vores kunder, gør det sig gældende, at man ønsker at kunne tilgå ens hjemmeside/webshop med opdateringer og småændringer, efter overdragelsen er sket. Vi sørger for en grundig og gennemgående seminar omkring overdragelsen, hvor du bliver oplært i at kunne tilgå og opdater egen webløsning. WordPress er nem og intuitiv at tilgå, og vores erfaring viser at det er ganske få supportkald vi modtager når wordpress bruges som CMS (content management system).

Det er vores mantra, at vi leverer din side, med en grundig træning i hvordan du selv kan opdatere og tilføje nye elementer (blogindlæg, produkter mm.) til din webløsning. Det er blevet “nemt” og hurtigt at skabe en hjemmeside helt fra bunden, som altid afspejler sig i vores prissætning. Vi har nogle af Danmarks bedste priser, og går ikke i kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder desuden:

  • Design af logo
  • Content beskrivelser (produkttekster mm.)
  • SEO og Online annoncering (i samarbejde med troværdige samarbejdspartnere)
  • Kurser og seminarer i webudvikling

Cases:

Venligst bemærk at nedenstående løsninger er forskellige i kompleksitet og heraf prissætning

www.woodstyle.dk

www.artes.dk

www.freddibyfreddi.com

www.kjregnskab.dk

www.competitiontyres.dk

www.vetsimplicity.dk

www.buynature.dk

www.cannaderm.dk

www.styrknuet.dk

www.woodworld.dk

www.bambody.dk

Giv os et kald på 50296534, og få et hurtigt uforpligtende tilbud til din kommende hjemmeside/webshop.