Opstart af virksomhed

Vi hjælper dig med at træffe det rette valg ift. valg af virksomhedstype, din forretningsplan og assistere på sidelinjen ift. de steps du skal tage for at komme godt i gang.

Læs mere

Økonomi og Regnskab

Vi tilbyder et grundkursus i økonomistyring, og har et samarbejde med en række partnere, som kan varetage den daglige bogføring og periodevise indrapportering på vegne af jeres virksomhed.

Læs mere

Jura og GDPR

42Organic yder sparring og hands on support ift. jeres virksomheds kontrakter of aftaler. Herudover en gennemgang af jeres processer og dokumentation af informationssikkerhed (GDPR).

Læs mere

Webdesign

Få din hjemmeside designet hos 42 Organic. Vi sørger altid for at du er klædt på efterfølgende til selv at tilgå egen side. Ønsker du selv at bygge din side, tilbyder vi kurser i Wordpress, Joomla og Magneto.

Læs mere

Online Marketing

Adwords, Google shopping, SEO, Facebook annoncering - hvad skal man vælge? Vi rådgiver ift. valg af annonceringplatform, og om det overhovedet betaler sig. Kurser tilbydes til iværksætteren, som ønsker at dygtiggøre sig på området.

Læs mere

Bæredygtig profilering

Ønsker jeres virksomhed at indarbejde flere bæredygtige elementer i jeres organisation? Vi er vi eksperter i at kigge hele værdikæden igennem og identificere de områder, hvorpå en bæredygtig strategi kan indarbejdes.

Læs mere